اگر پزشک قانونی ثابت کنه که باکره ام آیا میتونم ادعای حیثیت بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۷۹ #56983998

سلام من ۲۰ سالمه و حدود ۵ ماه پیش عقد کردم به دلیل مشکلاتی میخوایم جدا بشیم و چون همسرم راضی به طلاق نبود ینی ادای خسارت میخواست، منم مهریمو اجرا گذاشتم اونم بلافاصله به محض ابلاغ وکیل گرفتند و درخواست تمکین دادند و ادعا دارند که با من رابطه داشته و من باکره نیستم من دوبار بی اطلاع از خانواده ی منزل ایشان رفتم و مادرش شاهده ولی رابطه نداشتیم و الان منو تهدید میکنه که هم فیلم منو داره هم عکسای لخت منو () که به همه و از جمله در دادگاه رو میکنه
۱_ ایا میتونه چینین مدارکی رو کنه در دادگاه.، میتونم درخواست پزشک قانونی بدم
همچنین منو تهدید میکنه که تو دادگاه جلو همه باید قرآن بخوری که نیومدی خونه ما
ما محیطمون کوچیکه و این جور چیزا خیلی ننگه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پزشک قانونی باکرگی را تایید کند، حق حبس زایل نمی‌گردد

اگر رابطه زناشویی برقرار شده دیگر باکره نیستید گرچه پرده بکارت سالم باشد

باسلام و احترام
اگر تصاویری را هم رو کند نمی تواند چیزی را اثبات نماید. این مسئله تنها با نظر پزشکی قانونی قابل حل می باشد که آن هم، چون شوهرتان ادعای باکره نبودن شما را دارد، او باید درخواست دهد تا نظر پزشکی قانونی اخذ شود نه شما.

با سلام
بر خلاف گفته بعضی همکاران باید گفت بلی ایشان میتوانند درخواست عدم باکره بودن شما را به وسیله پزشکی قانونی از دادگاه درخواست نماییند و فقط صرف به گفته شما مورد قبول دادگاه نمیباشد و برای سایر موارد اگر تهدیدی صورت گرفته باشد و شما مدرک و شواهد کاملی داشته باشید نه صرفا به صورت حرف قابل پیگیری است
بهتر است از طریق گفتگو و به دور از دعوا و مجادله با راهنمایی مشاور مشکل خود را حل نمایید.

تهدید جرم است افشای عکسهای برهنه نیز قابل تعقیب است

درخواست معرفی به پزشکی قانونی کاملا امکانپذیر بوده و ملاک برای استفاده از حق حبس عدم ازاله بکارت است و سایر ارتباطات و تلذذ زوجین نافی حق حبس نخواهد بود .

سلام دادخواست تمکین او در طبق اظهارات شما ، رد میشود و شما حق حبس دارید