هدایا میتواند جای مهریه تلقی شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۸۸ #56555758

آیا هدایایی که قبلا به همسر دادیم می توانیم به حساب مهریه بیاوریم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر

خیر ممکن نیست دوست عزیز

سلام خیر امکان‌پذیر نیست لیکن هدایا را چنانچه موجود باشند می‌توانید پس بگیرید

خیر درمورد هیچ ارتباطی ب هم ندارند مهریه هرآنچه ک در سند ازدواج قید شده هست و میبایست پرداخت گردد

با سلام
خیر تلقی نمیشود

با سلام خیر جزو مهریه محسوب نمیشود مگر اینکه صراحتا در عقدنامه ذکر شده باشد..اما هدایا را با رعایت شرایط عقد هبه میتوانید باز پس بگیرید

با درود اگر صراحتا بابت مهریه قید شود بله وگرنه خیر