برای مستقل شدن چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۰ #56479291

آیا پسری که به سن ۱۸ سالگی کامل رسیده برای مستقل شدن نیاز به مدرک یا نامه خاصی دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

مطابق رای وحدت رویه شماره ۳۰ به تاریخ ۱۳۶۴/۱۰/۳هیات عمومی دیوان عالی کشور، اشخاص (چه پسر، چه دختر) پس از رسیدن به سن رشد (۱۸ سال قانونی) کاملا اختیار تمام امور زندگی خود را بر عهده دارند و مستقل به حساب می آیند.
سعی کنید در تمام مراحل زندگی با اعتماد به نفس و محکم قدم بردارید.
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما

سلام
خیر شما نیازی به گواهی خاصی ندارید.

سلام
خیر پس از رسیدن به ۱۸ سال تمام مستقل بوده می توانید امور خودرا انجام دهید انچه مسلم است ان است که هر فردی برای انجام امور نساز به مشرت و راهنمایی افراد با تجربه دارد

اگر‌میخواهد‌به‌امور‌غیر‌مالی‌اقدام‌کند‌نیاز‌به‌اقدامی‌نیستو‌برای‌امور‌مالی‌هم‌اگر‌جنون‌و‌سفه‌نداشته‌باشد‌‌می‌تواند‌اقدام‌کند

سلام، خیر پسر ۱۸ سال کامل کبیر محسوب می‌شود و برای کارهای خود می‌تواند اقدام کند