برادرم چک امانتی را برگشت زده،حکم صادر شده،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲۳ #56435534

چک دست برادرم امانت داشتم که برده بانک برگشت زده، برای من احضاریه نیومده،حکم صادر شده چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حکم شما غیابی است و می توانید تقاضای واخواهی نمایید .در خصوص خیانت در امانت هم هگر دلیل دارید می توانید شکایت کنید .

باسلام
واخواهی دهید
و درجلسه دادگاه ادله ی امانی بودن چک را مطرح کنید

شما باید علیه برادرتان به اتهام خیانت در امانت شکایت کنید
و بعد از اثبات ادعایتان از پرداخت وجه چک هم معاف خواهید شد

با سلام
درصورتیکه حکم غیابی صادر شده است ابتدا نسبت به آن تقاضای واخواهی نمایید بعدهمزمان با واخواهی. علیه برادرتان به اتهام خیانت درامانت شکایت کیفری مطرح نمایید

اگر حکم غیابی اسن نسبت آن اعتراض ( واخواهی ) کنید . و در جلسه دلائل و مدارک امانی بودن چک را ارائه کنید