تهدید به پخش فیلم رابطه نامشروع تهدید به قتل و ابروریزی؛ چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۷۶۸ #56076858

باسلام بنده پرونده ای دارم ک تازه ب دادسرا رفته منتظر جواب هستم تا برم پیش قاضی. مزاحمت دارم که درب منزل میومد و تهدید میکرد به اینکه میکشمت فیلمتو پخش میکنم نشون خانوادت میدم و ابروت رو‌ میبرم
خیلی از این قضیه میترسم که وقتی بفهمه شکایتش کردم باز بیاد اذیتم کنه یا اینکه بخواد فیزیکی داشته باشه حرفشو‌ عملی کنه. لطفا راهنمایی بفرمایید. مجازات همچین فردی چیست که قصد انجام همچین کارهایی دارد. اسکرین شان تهدیدهاشو هم روی پرونده گذاشتم

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تهدید به قتل و انتشار فیلم و مسائل شخصی دیگران جرم است و مجازات ایشان حبس است ، احتیاطا در این مدت کمی مراقب باشید و اگر به درب منزلتان مراجعه کردند با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید همچنین میتوانید موضوع را به دادستان اعلام نمایید تا تمهیدات لازم صورت بپذیرد .

با سلام

قانون مجازات اسلامی، در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.
هدید کردن به انجام دادن عملی که ممکن است موجب ضرر و بی آبرویی و یا شرافتی یا افشای اسرار و رازهای خانوادگی گردد، چه تهدید کننده به این واسطه، تقاضایی مال به قصد اخاذی کرده و یا نکرده باشد، جرم مستقل و جداگانه ای است که براساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی تا ۲ سال حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق برای آن در نظر گرفته شده است.

لذا همین که کسی شما را تهدید به افشای اطلاعات شخصی (شامل عکس ها، متن چت ها، صدای ضبط شده، فیلم و…) کرده، حتی اگر هرگز آن عمل را هم انجام ندهد (که اکثریت مواقع این تهدیدات هرگز عملی نمی شوند) ارتکاب جرم “تهدید” از سوی او قطعی و برای شما قابل شکایت و پیگیری است.