آیا برای ارجاع به کارشناس باید هزینه بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۶ #56070086

سلام
زن من بچه هامو برداشته رفته خونه پدرش برای بچه هام درخواست نفقه کرده که الان ابلاغ اومد برای دو تا بچه هام ماهی ششصد هزار تومن در نظر گرفتن بدون ارجاع به کارشناسی قاضی خودش تصمیم گرفته در صورتی که اصلا در توان بنده نیست این مبلغ چون هم شغل ثابت ندارم هم جایی که خانومم بچه ها رو برده و مگه میداره روستاست.
من چیکار میتونم بکنم برای کم کردن؟
مبلغ شاهد هم دارم مگه تمکن مالی من حساب نیس برای نفقه اولاد؟
دستوری نمیشه که الان دادخواست اعسار بدم یا تجدید نظرخواهی؟
آیا برای ارجاع به کارشناس باید هزینه بدم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید نسبت به رای اعتراض نمایید و تقاضای ارجاع امر به کارشناس دهید

قاضی این اختیار را دارد که بدون کارشناسی خودش نفقه را تعیین نماید و تمکن مالی شما شرط نمیباشد . میتوانید به حکم صادره اعتراض نمایید .

سلام
چون موضوع تعیین نفقه امری ست که باید مورد ارزیابی قرار بگیرد و ترجیحا به کارشناس ارجاع شود شما به حکم دادگاه یا دستور دادگاه در خصوص تعیین نفقه اعتراض کنید.

با سلام ووقت بخیر
دادخواست اعسار دهید که درصورت عدم توان مالی تقسیط شود و میزان نفقه براساس نظر کارشناس تعیین میشود .

قاضی می تواند بدون ارجاع به کارشناس خودش میزان نفقه راتعیین کند . لذا درصورت اعتراض ازحکم صادره تجدید نطر خواهی کنید

باسلام شما میتوانید دادخواست اعسار بدهید و به رای دادگاه اعتراض و تقاضای کارشناسی بدهید حق الزحمه کارشناس متفاوت است