دریافت مجوز بهداشتی برای مشاغل خانگی، چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲,۸۴۲ #55613930

برای دریافت مجوز بهداشتی برای تولید سبزی در محیط خانگی چه مراحلی وجود دارد و چه مدت زمان مورد نیاز است.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا باید مجوز اشتغال خانگی را دریافت نمایید

بایستی به صنف مورد نظر مراجعه نمایید و از اداره بهداشت نیز مجوز دریافت نمایید .

سلم وقت بخیر
ابتدائا باید برای مشاغل خانگی مجوز دریافت نمایید با مراجعه به سایت www.irimlsa.ir اطلاعات لازم را کسب نمایید و بعد از دریافت مجوز می توانید فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز نمایید.

سلام
بر اساس دستورالعمل مجوز مشاغل خانگی، متقاضیان و واجدین شرایط می توانند درخواست خود جهت دریافت مجوز مشاغل خانگی را به ادارات جهاد
کشاورزی منطقه ارسال نمایند. پس از آن، جهادکشاورزی از معاونت غذا و دارو دانشگاه استعلام نموده و معاونت غذا و دارواستعلام درخواستی را به معاونت
امور بهداشتی ارسال می نماید .کارشناسان بهداشت محیط مطابق دستورالعمل وچک لیست از مکان مورد نظر بازدید نموده و در نهایت پاسخ استعلام درخواستی ارسال می گردد،

مدارک لازم برای صدور مجوز بهداشتی فعالیت مشاغل خانگی

۱. تصویر برابر اصل شده مجوز فعالیت اقتصادی از مراجع ذیصلاح
۲. تصویر برابر اصل شده تصدیق ثبت نام تجاری از اداره ثبت شرکتها و علائم صنعتی
( ۳. تعهد و سوگندنامه مدیر عامل/مؤسس/مؤسسین واحد (پیوست شماره ۳
( ۴. تکمیل فرم درخواست مجوز بهداشتی فعالیت مشاغل خانگی (پیوست شماره ۴
۵. اصل فیش واریز هزینه های مربوط به مجوز بهداشتی فعالیت مشاغل خانگی مبلغ ۱۸۸۰۰۰۰ ریال به شماره حساب
۲۱۷۳۵۲۹۰۰۱۰۰۰ سیبا بانک ملی