آیا دادگاه حکم جلب و بازداشت و یا مصادره ی اموال ایشان رو صادر میکنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۸ #55317705

با سلام
همسرم ‌فوت شده و دادخواست مطالبه ی مهریه رو دادم خانواده ی همسرم ماشین همسرم رو که توقیف شده رو مخفی کردند و تحویل نمیدهند و بنده هم از ایشان شکایت کردم و هم اکنون در حال رسیدگی هست. و ظاهرا این جریان رسیدگی کمی طول میکشه. و بنده هیچ اطلاعی ندارم که ماشین رو کجا بردن و از سالم بودن ماشین هیچ خبری ندارم. سوالم اینه پدر شوهرم و مادر شوهرم که به این سادگی ماشین رو تحویل نمیدهند آیا دادگاه حکم جلب و بازداشت و یا مصادره ی اموال ایشان رو صادر میکنه؟؟؟؟سند ماشین بنام همسرم هست و مدارکش موجوده، ارزش ماشین چیزی حدود ۶۰۰ ملیون هست‌

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .خیر حکم جلب و توقیف اموال نامبردگان صادر نخواهد شد

با ارسال اظهارنامه خواسته خود را به ایشان اطلاع دهید در صورت عدم اقدام می توانید دادخواست الزام به تحویل خودرو را علیه ایشان تقدیم دادگاه کنید حکم جلب و بازداشت و مصادره اموال علیه ایشان صادر نخواهد شد

ابتدا اظهارنامه و سپس باید دادخواستی مبنی بر الزام ب تحویل تنظیم نمایید خیر اموال ایشان مصادره نشده و حکم جلب صادر نمیشود

حکم جلب و بازداشت و توقیف اموال صادر نمیشود

با سلام
بدوا بر اساس اظهارنامه به صورت رسمی و البته در صورتی که دستور توقیف فیزیکی را نیز علاوه بر توقیف سندی اخذ نموده اید ، اقدام فرمایید . چنانچه منتج به نتیجه مطلوب نگردد در صورت اثبات این امر از جانب شما که ماشین توسط آنها از دسترس خارج گردیده ، امکان توقیف از اموال خودشان برای شما وجود خواهد داشت .

درود
باید اثبات نمایید ماشین را مخفی نموده اند و الزام به تحویل را بخواهید.

با درود
والدین همسر شما مکلف به تحویل خودرو هستند، البته، شما باید اثبات کنید، خودرو نزد آنهاست و کتمان می‌کنند....