از من شکایت کرده که این چرا اومده به راه پله ی ما, چه جرمی داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۲ #55273528

با سلام و خسته نباشید ببخشید حدودا یک ماه پیش یک نفر در مجتمع مسکونی یک بچه ۱۲ ساله رو با سیلی زده و من هم اونو ندیدم و فقط شنیدم که زده و اون پسر هم برادر دوستم هست و من رفته بودم که فلش دوستم رو بهش بدم دیدم از یه بلوک دیگه صدا میاد اول رفتم جلوی بلوک دیدم صدا بیشتر شد انگار که در گیری شده و منم رفتم داخل راه پله دیدم دارن بد جور بحث میکنن و منم دعوا رو خواستم آروم کنم و الان دوستم اینا رفتن از اینا شکایت کردن و بعد رضایت دادن و صلح و سازش شده و الان این آقا رفته از من شکایت کرده که این چرا اومده به راه پله ی ما الان پرونده تو شورای حل اختلاف هستش این چه جرمی داره آخه خیلی نگران تا به حال کسی از من شکایت نکرده و اطلاعتی ندارم که این جرم هست چیه لطفا جواب بدین مممون

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه... حضور در قسمتی از ساختمان که بصورت مشاع می باشد، به هیچ عنوان جرم نبوده و عناصر سه گانه جرم را اثبات نمی نماید..
در هیچ کجای قانون چنین حضوری را جرم تلقی ننموده است..
در خصوص شکایت مطروحه نیز.. قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.
موفق باشید..

جرم محسوب نمی شود لذا نگران نباشید

با سلام .اولا ا راه پله از مشاعات ساختمان بوده حضور شما در آن محل جرم نبوده است.در ضمن به شورای حل اختلاف مراجعه کنید عنوان دقیق شکایت را بپرسید تا راه دفاع آن را بهتر راهنمایی بگیرید.

جای نگرانی وجود ندارد چرا که حضور در مشاعات ساختمان جرم نبوده و نمیتوان به این دلیل اقدام به شکایت نمود .

با سلام
اولا اگر این راه پله جزو مشاعات ساختمان باشد مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد
دوما اگر راه پله ملک خصوصی بوده و درگیری صورت گرفته برای دوست شما بود و صرفا با اثبات اینکه برای صلح و سازش اقدام نموده بودید به احتمال زیاد دادگاه منع تعقیب را صادر خواهد نمود