آیا زوج می‌تواند در صورت اثبات اعسارش برای دادگاه، از هزینه های دادرسی مهریه که در دادگاه بدوی به آن محکوم شده معاف شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۷۹ #55225145

با سلام و احترام
با توجه به تجربه شما بزرگواران آیا ماده ۵ قانون حمایت خانواده در عمل اجرا می شود؟ قسمتی که میگه هر یک از اصحاب دعوا می تواند درصورت عدم تمکن مالی از هزینه دادرسی و... معاف شود.
یا در عمل فقط تقسیط می شود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ، در صورت اثبات اعسار امکان معافیت موقت وجود دارد

با اثبات اعسار امکان تقسیط هزینه‌ها هست.

درود معاف ازهزینه دادرسی می شوند.

در صورت پذیرش اعسار احتمال معافیت از پرداخت هزینه دادرسی وجود دارد.

درود
در صورت اثبات اعسار امکان معافیت موقت وجود دارد.

امکان معاف از پرداخت هزینه دادرسی به صورت موقت وجود دارد نه دائم ...

بادرودوسلام معاف ازهزینه دادرسی می شوند.