ایا برای من در هر شرایطی زندان داره یا نه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۷۷۵ #54709395

سال ۸۹ ازدواج کردم مرد هستم سال ۹۶ با وکالتی که به زنم دادم خودش رفته طلاق گرفته مهریمون ۱۳۰۰ تا هست ، ولی چند ساله دنبالش نرفته تا پدرم فوت کنه بعد بذاره اجرا ، سوال اینکه چندتاشو میتونه بگیره و اگر پدرم ارث را صلح کنه به بچه های دیگر باز میتونه بگیره یا خیر

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام کل مهریه یا صداق قابلیت مطالبه دارد.

درود . اگر پدر شما اموالشون رو در زمان حیاتشون منتقل کنند دیگه ماترکی نمیمونه که بتونن سهم شما را توقیف کنندو از طرف زوجه تمام مهریه قابل مطالبه میباشد

با سلام و ادب

نسبت به کل مهریه در صورتی می تواند مطالبه داشته باشد شما قبل از پدرتان نمیرید و در صورت فوت تنها نسبت به سهم الارث شما چنانچه پدرتان اموالش را قبل از فوت بنام فرزندان منتقل کند و صلح اتفاق بیفتد دیگر سهم الارثی مترتب نخواهد بود تا اقدام نماید و مطالبه کند

با سلام
تمام مهریه قابل مطالبه است.لیکن از ماترک پدرتان هر چقدر به شما سهم برسد،می تواند توقیف کند.

از آنجا که مهریه دین است و این حق برای زوجه وجود دارد هر زمان اراده کند می تواند حقش را مطالبه کند اگر ارثی به شما برسد قابل توقیف است

سلام
کل مهریه قابل مطالبه است و در صورتیکه ارثی به شما برسد مهریه به نسبت سهم الارث شما نیز قابل مطالبه است.

سلام
تا ۱۱۰ سکه قابلیت اجرا داره و بیشتر از اون تعداد رو باید ثابت کنه شما دارایی دارید .
فقط اگر پدرتون دارایشو بفروشه به بقیه ( انتقال به صورت معامله ) و دیگه چیزی برای باقی گذاشتن پس از مرگشون نباشه ، دیگه کاری از همسرتون برنمیاد.