بنده بابت مهریه در هر زمانی میتوانم توقیف حساب های بانکی زوج رو انجام بدم یا اینکه حتما باید موقع نپرداختن مهریه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۷ #54567574

سلام
سوال دوم ابنکه اگر کلیه حساب های زوج رو توقیف کردم باز هم ایشون میتونند حساب جدید در بانک های دیگر باز کنند؟
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باید مطالبه مهریه را بخواهید در صورت پرداخت نکردن مهریه از سوی همسرتان می توانید حساب های ایشان را توقیف کنید همسر شما می تواند حساب مجدد افتتاح نماید لاکن در صورتی که از آن اطلاع حاصل نمودید می توانید نسبت به مسدود نمودن حساب جدید نیز اقدام نمایید

سلام درصورت قسط بندی مهریه و پرداخت قسط مهریه توسط شوهرت نمی توانی حساب های وی را توقیف کنی