شوهرم با اون شناسنامه سفید که داره ازدواج آیا می‌تونه بکنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۴ #54532905

باسلام شوهر من وقت ازدواج به دروغ گفت شناسنامه اش را گم کرده و با سند عادی عقد دائم کردیم بعدج ازطریق دادگاه اثبات زوجیت کردیم هنوز ثبت نکردم میترسم که شوهرم با اون شناسنامه سفید که داره ازدواج کنه آیا می‌تونه این کار بکنه حتی اگر من ازدواج ثبت کنم یعنی اگر شوهرم بخاد با اون شناسنامه ازدواج کنه دفترخانه می‌فهمه که همسر ثبتی داره سیستم دفترخانه استعلام میگیره وقت ازدواج خیلی میترسم همسرم با اون شناسنامه سفید ازدواج کنه لطفا راهنمایی م کنین ممنون

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان چنین امری وجود دارد و دفترخانه اصولا استعلامی نمیگیره

از واج مجدد نیاز مند به اذن شما یا دادگاه می‌باشد

سلام برشما بنظربنده که نام ایشان در سامانه ثبت احوال وجود دارد چون با دادن کدملی ایشان مشخصات فردی کاملا ظاهر میشود وچون نام قانونی شما در لیست وجوددارد باید حتما مجوز واذن ازدواج از شما داشته باشد

ازدواج مجدد نیازمند اذن شما یا حکم دادگاه خواهد بود.

با درود. اگر بخواهد ازدواج دومی دائم در دفترخانه نماید ؛بمحض ثبت کدملی مشخص میشه که ازدواج دایم اولی قبلی داره که در اینصورت سردفتر حق ثبت عقد دائم ندارد. چون یا باید همسر اول اذن و اجازه ثبت بدهد ویا دادگاه تجویز ازدواج مجدد را صادر نماید.شاید بصورت عادی خارج از دفترخانه صیغه عقد دائم نماید.

باسلام ودرود اگر در یکی دوسال اخیر عقد کردید در سامانه کشوری وجود دارد ولیکن برای محکم کاری حتما شما وهمسرتان به پیشخوان دولت یا ثبت احوال مراجعه با مدارک نسبت به تعویض شناسنامه همسرتان با اسم شما اقدام کنید

سلام خیر امکان ثبت عقددائم دیگر بدون اذن شما یادادگاه وجود ندارد بهتراست نسبت به ثبت درشناسنامه اقدام نمایید