دادگاه تعدیل ایشان را پذیرفته است؛ بنده باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۹ #54072351

اینجانب زوجه تحقیقات کلانتری محل زوج ارائه داده ام همراه با استشهادیه محلی که وضعیت مالی زوج را تایید کرده اند،ولی زوج با معرفی کردن دو شاهد سوری که دستشو بنده رو کردم که امصا های شاهد ها جعلی بودند ولی دادگاه رای که خود قاصی تایید کرده را بیان داشته که معقول و منطقی نیست و دوباره از صد سکه که قرار بوده سه تا پرداخت کنه را دو تا تایید کرده است و ایشان چونکه بنده قبل از تعدیل حکم جلبش را گرفته بودم سه سکه را پرداخت نمود

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطابق با قانون زوج میتواند چنانچه معسر باشد با حضور دو شاهد عدم توانایی مالی خود را ثابت کند و این قاضی است که تسخیص خواهد داد و شما نمیتوانید در خصوص تعدیل زدن ایشان اقدامی کنید

با سلام اگر امضا شهود جعلی بوده وشهادت کذب دادن میتونید از زوج وشهود تحت عنوان جعل امضا وادای شهادت کذب شکایت کنید

شمامیتونی ازشاهادها بعنوان شهادت کذب شکایت کنی
دوما وقتی زوج تعدیل میده شمابعنوان زدجه میت نین درخواست تعدیل یاهمان تعجیل روبدین واین حق هروقت شمادرخواست کردین میتونین انجام بدین