دعوای مطروحه ابطال سند معارض است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۱ #53859754

در ثامانه قضایی این جمله نوشته ۳۱-در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از سایر مراجع تجدید و برای تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۲ تعیین گردید
۳۲-دستور قضایی مبنی بر تشکیل بدل در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ صادر گردید
۳۳-دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ صادر گردید یعنی چه

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مرجعی که پرونده نزد ان مطرح بوده است پرونده را ضمن تهیه بدل به مرجع قبلی ارسال نموده است
جهت اخذ مشاوره و راهکار بیشتر اقدام به رزرو مشاوره نمایید

درود
چیزی از عنوان دعوی ذکر نشده است.

با سلام
نمیتوان چنین برداشتی کرد.بررسی شود موضوع دعوی چه بوده است.

سلام،موضوع پرونده با توضیحات شما مشخص نمی باشد ولی طبق روند کار ثبت شده برای پرونده،احتمالا از شعبه دیگری در شهری دیگر،نیابتی به این شعبه واصل که پس از انجام نیابت،پرونده به شعبه نیابت دهنده عودت گردیده است.

توضیحی که دادید مشخص نمی کند که عنوان دعوای مطروحه چه بوده و این که آیا ابطال سند معارض است یا چیز دیگر.

بادرود.وقت نظارت در قانون آئین دادرسی مدنی یعنی قاضی شعبه به مدیردفترشعبه دستور تعیین نوبت به پرونده و انتظار دادرسی میده تااون تاریخ؛ پرونده را به نوبت جهت رسیدگی در اختیار قاضی قراردهد . و تشکیل بدل از پرونده هم در موردی که قسمتی از موضوع پرونده یا کل آن در دادگاه دیگری باید رسیدگی بشه و قسمت دیگر درهمون شعبه رسیدگی بشه؛مدیر شعبه از پرونده کپی تهیه میکنه و به مرجع مورد نظر میفرسته و بدل(کپی ) هم در همون شعبه میماند یا برعکس. مورد دیگر یعنی قاضی پرونده را به یه مرجعی
فرستاده بوده و به مدیرشعبه دستور داده تا پیگیر استرداد پرونده ارسالی را نماید