وکالت نامه اگر بلاعزل باشد چگونه می توان آن را فسخ نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۶ #53743507

سلام علیکم. الف به عنوان زوج سه دانگ منزل مسکونی اش را می خواسته به نام همسرش کند. لذا فقط وکالت نامه ای به زوجه می دهد و قرارداد دیگری بین آن ها منعقد نمی شود. ضمن این که منزل مسکونی زوج فاقد سند مالکیت بوده. اکنون زوج از عمل خود پشیمان است و قصد فسخ وکالت نامه را دارد. و زوجه هم تا به حال سه دانگ را به نام خود منتقل نکرده است.
سوال) وکالت نامه اگر بلاعزل باشد چگونه می توان آن را فسخ کرد؟
اگر وکالت نامه بلاعزل نباشد برای فسخ آن چه اقدامی باید انجام داد؟
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید که زوج چگونه می تواند از انتقال سه دانگ ملک خود امتناع نماید؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت بلاعزل نباشد میتوان وکیل را عزل کرد

وکالت بلاعزل قابل فسخ نیست ولی وکالتنامه بلاعزل نباشد وکیل را می توانید عزل کنید

اگر ملک سند ندارد امکان انتقال سندی وجود ندارد فعلا .
مورد وکالت را خودتان منتقل کنید.
امکان فسخ ندارید.وکالت بلاعزل نباشد میتوان وکیل را عزل کرد.