آیا میتونم درخواست شناسنامه ایران را بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۷ #53668162

سلام خسته‌ نباشید. بنده فرزند شهید هستم .پدر شهیدم عراقی و مادر هم عراقی هستند، خانواده شهید هستیم و پرونده بنیاد شهید داریم، متولد ایران نیستیم ولی از سن ۵ سالگی ساکن ایران هستیم، خودم متولد ۶۵. قبلا کارت هویت اتباع خارجی داشتیم به مدت ۲۰ سال، الان ۳ ساله برگه سبز رنگ اقامت داریم همون که شبیه گذرنامه هستش مدت داره اعتبارش ۵ ساله هستش. خواستم بدون من آیا میتونم درخواست شناسنامه ایران بکنم؟ و مراحل چه جوری هست که انجام بدم. ممنون میشم جواب بدید و راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بایدتابعیت ایران را داشته باشید.

طبق قانون ایران تبعه ایران نیستید و طبیعتا شناسنامه به شما داده نمی شود ولی هر زن خارجی که با مرد ایرانی ازدواج کند بلافاصله تابعیت ایرانی به وی تحمیل و می تواند شناسنامه ایرانی دریافت کند

سلام
شما باید به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست تابعیت ایرانی شناسنامه کنید آنها وضعیت تابعیت شما را بررسی می نمایند و باید از مراجع ذیربط از جمله اداره اطلاعات و وزارت کشور اجازه بگیرند و در صورت تایید تابعیت ایرانی شما برایتان شناسنامه صادر می کند و چنانچه مراجعه به مرجع دیگری لازم باشد از جمله استانداری آن را هم به شما اعلام می نمایند