اگر از ما شکایت بشه حتی بعد از اینکه خسارت دادیم میریم زندان؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #53636869

سلام
پدرم ۳۰ سال قبل یه جا زمین خریده بود بهش گفته بودن فلان جاس. و فروشنده فوت شده ولی وراث در قید حیات اند
حالا پدر زمین رو فروخت و بعد از یک ماه یک نفر دیگه قولنامه آورده میگه این زمین برای منه
در صورتی که ما هم قولنامه داریم
ورثه صاحب اول زمین هم زندس ما باید از اونا شکایت کنیم؟؟
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، با توجه به اینکه هم ثالت و هم پدر شما دارای مبایعه نامه هستند لذا سونیتی متصور نیست و موضوع کاملا حقوقی ست، ضمن اینکه با توجه به تاریخ میتوان متوجه شد که چه کسی ابتدائا ملک را خریده است و در صورتیکه تارخ مبایعه نامه پدر شما موخر باشد می توانند علیه ورثه دادخواست به خواسته مطالبه قیمت به نرخ روز را بنمایند

با سلام و احترام شخص ثالثی که مدعی خرید زمین مورد منازع می باشد در مرحله اول ملاحظه تاریخ عقد بیع می باشد چنانچه ثابت شود تاریخ عقد بیع مقدم بر خرید زمین توسط پدر شما می باشد در این صورت شما به طرفیت وراث قانونی الزاما باید طرح دعوی نمایید و مطالبه قیمت زمین به نرخ روز در ستون خواسته قید شود مطلب دیگر اینکه پدر شما دارای مبایعه نامه بوده مضافا اینکه سوءنیتی در واگذاری زمین متصور نمی باشد به تبع آن با فرض شکایت قرار منع تعقیب صادر می گردد