آیا میتونه بدلیل باکره نبودنم قبل از ازدواج، بچمو ازم بگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۰۴ #53567015

سلام خسته نباشید من موقع ازدواجم دختر نبودم، و این موضوع رو بعد از عقد به همسرم گفتم و اون قبول کرد و گفت انگار با یه زن مطلقه ازدواج کردم، ولی بعد از عروسی همش نیش و کنایه میزد و کتکم میزد فحاشی میکرد هم به من هم به خانوادم، الان حدود ۵ سال از ازدواجم میگذره ولی ۵ ساعت اروم و بدون استرس نبودم، خیلی اذیتم میکنه، میخوام جدا شم ولی میترسم بچمو ازم بگیره لطفا کمکم کنین،

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : بنا بر مطالب بیان شده اگر اقرار خود شما در جایی ثبت نشده قابل اثبات از جانب زوج نیست و امکان گرفتن حضانت فرزندتان توسط همسرتان نیز میسر نخواهد شد لذا بر امر شرعی و. فقهی و بنا بر احکام اسلامی از بازگو نمودن این مطلب حتی در تنهایی خودتان نیز حذر کنید و و نزد همسرتان نیز مطلب رو توجیه کنید و سعی کنید بنوعی ایشان را متقاعد کنید که مطلب به شکلی که ایشان تصور نمودند نیست و و مورد از مبحث علمی و پزشکی ( انواع بکارت ) بیان نمودید و نه بحث دیگری .یقین دارم در مورد مذکور با همسرتان زیاد بحث کردید و سعی بر تکرار کلماتی شده که همسرتان را تا حد زیادی و بسیار زیادی به ظن و شبهه رساندید و این احوال ایشان از مجادله عشق و نفرت در افکارش و ذهن و اوهامش بر او فائق شده .... خواهر گرامی هر چیزی را که خداوند متعال بر لطف و عنایت خداوندیش بر ادمی مستور میسازد بنده خدا حق اقرار به آن را ندارد ولو به تکرار خاطره در ذهن خودش توکل بر خداوند الرحمن کنید که بهترین تکیه گاه آدمیست و محبت خود را بر همسرتان بیشتر کنید و از مهربانی بر همسرتان تا مدتی قویا بپرهیزید تا همه چیز متعادل گردد . سعی به افکار طلاق و جدایی نکنید که اگر موفق شوید با همسرتان به سازش برسیدیقینا خوشبخت خواهید شد و سعادتمند . سعی کنید با او به مقابله بپردازید ( اگر فریاد زد ، فریاد بزنید . اگر وسیله ایی شکست ، وسیله ایی را بشکنید اما کلمات زشت به او مطلقا نزنید اما محکم بایستید از مظلوم نمایی شدیدا بپرهیزید و بهیچ وجه قهر نکنید و منزل را ترک نکنید در نهایت سعی کنید غرورش را به او برگردانید و نگران چیزی نباشید.( کلمه به کلمه مطالب را به دقت مطالعه بفرما ) توکل بر خدا فراموشتان نشود

باسلام، حضانت فرزند تا سن ۷ سالگی به عهده مادر است و بعد از ان به عهده پدر البته با نظر دادگاه و با رعایت غبطه فرزند،

سلام اگ قبل ازدواج میگفتید بهتر بود ک الان ب مشگل بر نخورید نگه داری بچه تا ۷سالگی بر عهده مادر می باشد و ۷ سالگی ببعد بر عهده پدر

سلام و احترام.
اینکه باکره نبودن خودتون رو نگفتید میتونه مشمول عنوان مجرمانه ندلیس در نکاح بشه و علاوه بر جنبه کیفری، از حیث حقوقی هم قابل طرحه( شرایط تحققش نیاز به ذکر جزییات بیشتری هست)
صرف نظر از موضوع فوق بحث حضانت ارتباطی با نگفتن باکره نبودن شما نداره مگر اینکه همسر شما بخواد عدم صلاحیت شما رو از این طریق اثبات کنه

با سلام، بهتر بود که در بدو ازدواج ، حقیقت را به همسرتان میگفتید . اثبات باکره نبودن شما ، و آثار مترتب بر آن ، غیرممکن است ، و لذا نگران این مورد نباشید . شما تا هفت سالگی حضانت بچه خود را میتوانید بر عهده بگیرید و بعداز هفت سالگی بر عهده پدر خواهد بود ، ولی اگه قصد طلاق دارید مهریه خود را اجرا بگذارید و از این طریق شوهرتان را مجبور به صلح و سازش نمایید و در نهایت در قبال بخشش مهریه خود ، میتوانید حضانت فرزند خود را تا بلوغ کامل برعهده بگیرید.