اخذ هزینه به عنوان حق تفکیک زمین توسط شهرداری چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸,۹۶۵ #53509

باسلام وخسته نباشید
بنده ملکی دارم که دارای سند ششدانگ ثبتی میباشد که ۱۵ سال پیش توسط مرحوم پدرم اخذ شده است اکنون جهت انتقال این ملک به شهرداری مراجعه نمودم که شهرداری در پاسخ به نامه استعلام دفترخانه عنوان کرده که ملک شما که حدود ۹۲۵ متر می باشد دارای افزایش عرصه می باشد(یعنی در پرونده شهرداری ۹۰ متر پروانه صادر شده ولی سند ۹۲۵ گرفته شده)وباید ۳۰٪ قیمت روز زمین را به عنوان حق تفکیک به شهرداری پرداخت نمایید!!
قابل ذکر است که در سند خورده ۹۲۵ متر گاراژ
در پرونده این ملک موجود در شهرداری دو واحد تجاری به متراژ ۹۰ متر دارای پروانه می باشد
آیا شهرداری می تواند این مبلغ را با این عنوان دریافت نماید؟لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مقررات شهرداری بدهی به شهرداری تا زمانیکه ازسوی شما پرداخت نشود امکان تفکیک توسط شهرداری میسر نیست

با سلام شهرداری مبلغی که آن زمان گرفته بابت ۹۰متر دیگر آنرا نمی تواند اضافه نماید ام برای اضافه بنائی که فعلا می خواهید بگیرید شهرداری حق حقوق آنرا به قیمت روز می تواند بگیرد

خیر شهرداری نمیتواند خود شخصا برای توقیف دو واحد برای جبران خسارت و تفکیک ملک اقدام کند و شما باید خسارت و جریمه شهرداری را پرداخت کنید و در صورت عدم پرداخت شهرداری مبادرت به تفکیک نخواهد کرد.