آیا تامین اجتماعی میتواند بیمه من را که در حال سپری کردن درمان و دوره بیماری هستم قطع کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۹۹ #53410934

من کارگر ساختمانم و بیمه کارگران ساختمانی دارم که دچار سرطان شدم و در حال شیمی درمانی هستم .سازمان تامین اجتماعی بیمه من را قطع کرده بخاطر اینکه مشغول به کار نیستم . آیا تامین اجتماعی میتواند بیمه من را که در حال سپری گردن درمان و دوره بیماری هستم قطع کند؟ در ضمن من اکنون درحال شیمی درمانی هستم که بیمه ام قطع شده.چرا هیچکس جواب نمیده .خب به من بگید باید چکار کنم .میتونم طرح شکایت کنم چون وسط درمانم بوده یا نه ؟ من توانایی کار نداشتم چرا باید بیمم قطع بشه

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق تامین اجتماعی پیگیری و اقدام کنید

سلام میتوانید از بیمه از کار افتادگی یا بیمه بیکاری استفاده کنید

موضوع را از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری نمایید.

به سازمان تامین اجتماعی مراجعه و پیگیری نمایید.

بادرودوسلام ازطریق تامین اجتماعی پیگیری و اقدام نمایید.

بااحترام
شما باید به ریاست بیمه شعبه مذکور مراجعه و بیمه بیکاری ویا درمان دریافت نمایید

با درود از طریق تامین اجتماعی پیگیری نمایید