چگونه از پدرم مطالبه نفقه نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۱ #53309270

دختر ۳۶ ساله لیسانسه و مجرد هستم که به علت عدم نفقه برای تهیه مایحتاج و ادامه تحصیل و درمانی مشغول کار هستم و هنوز از طرف پدر نفقه نمی گیرم و مورد ضرب و شتم و کتک قرار می گیرم و دائم در خانه خارج از خانه در روی خودم یا پشت سرم مورد توهین و تهمت قرار می گیرم و بابت خوراک مورد توهین قرار می گیرم و باید مخارج خانه را بدهم.

می توانم حق ارثم را در زمان حیات پدرم در خواست کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر . ارث و ماترک مربوط به بعد از فوت شخص می باشد .

میتوانید برای توهین و ضرب و جرح شکایت کیفی نمایید و درخواست نفقه نمایید ولیکن عنوان نکنید که شاغل هستید .

مطالبه حق ارث درزمان حیات پدر ، منوط به رضایت پدرتان است

با سلام بابت ضرب و شتم و توهین میتوانید شکایت خود را به مراجع قضایی تسلیم نمایید ولی با توجه به اینکه شما شاغل هستید و نیازمند نمیباشید از افراد تحت تکفل واحد النفقه پدر محسوب نمیشوید‌ بنابراین پدرتان تکلیفی برای پرداخت نفقه شما ندارد. ارث هم با فوت مورث و پدر تحقق پیدا میکند.

با سلام واحترام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه علیه ایشان اقامه نمایید لیکن تا زمانی که پدرتان در قید حیات هستند نمی توانید مطالبه ارث نمایید

خیر. ارث با فوت مورث تحقق پیدا میکند. تا زمانی که پدر تان در قید حیات هستند اموالشان متعلق به خودشان است