من میتوانم به جرم فروش مال غیر شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۲۹ #53266409

با سلام.بنده در سال ۸۵ سهم الارث برادرم را بصورت قولنامه خریدراری کردم.در دادگاه برادرم این موضوع را نیز اقرار نمود اما دادگاه گفت چون زمین تقسیم نشده است فروشنده میتواند زمین را پس بگیرد.اکنون تکلیف من چیست؟
لطفا راهنمایی کنید با توجه به این که قیمت زمین از ۵۰تومن به ۲میلیون افزایش یافته.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد

با سلام نیاز به برسی است

وقت بخیر بایستی مدارک شما بررسی شود

بهتر ایت موضوع را از سیستم مشاوره همین سایت پیگیری نمایید

می بایست مستندات شما بررسی شود، اگر سهم الارثی که خریداری کردید به دیگری انتقال یافته، طرح شکایت ممکن است.

باسلام و درود موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد.

سلام.موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد....