همون مبلغ به حساب دست چک بریزم پاس میشه یا باید خسارت دیر کرد بدم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۳۳ #52876369

سلام اگه یه چک مال چند سال پیش که برگشت خورده باشه بعد از چند سال باز اقدام شده باشه و حساب مسدود کرده باشه بانک همون مبلغ به حساب دست چک بریزم پاس میشه یا باید خسارت دیر کرد بدم؟

مشاوره حقوقی چک
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مبلغ مندرج در چک معیار است

با درود مبلغ چک ملاک است خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ صدور چک محاسبه می‌گردد

بادرودوسلام معیار مبلغ مندرج درچک می باشد.

اگر طلبکار طی دادخواستی خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کرده باشید و حکم قطعی صادر شده باشد تنها با پرداخت وجه چک ذمه شما بری نخواهد شد، اما در غیر این شرایط واریز مبلغ چک به حساب کفایت مینماید

سلام
اگر مبلغ چک را به حساب بریزید بانک امکان اینکه چک را پاس کند وجود دارد مگر اینکه حساب از سوی مرجع قضایی توقیف شده باشد که نیاز به رفع توقیف از سوی مرجع قضایی است
و برای اینکه بانک چک را پاس کند نیازی به پرداخت خسارت تاخیر نیست ولی دارنده چک می‌تواند با وجود شرایط لازم از طریق دادگاه جداگانه برای خسارت تاخیر تادیه چک اقامه دعوی کند تا دادگاه آن را رسیدگی نماید

در صورت دادخواست و مطالبه تاخیر تعلق میگیرد

همان مبلغ را بحساب واریز نمایید مسحضرباشید دارنده می تواند از تاریخ گواهی عدم پرداخت طی دادخواستی از شما تاخیر تادیه بگیرد