شکایت کارفرما از کارگر به علت ترک کار ممکن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۸۳۹ #52571804

با سلام
به مدت دو ماه و نیم در شرکتی به عنوان حسابدار کار میکردم و هیچ گونه قراردادی نبسته ام نیم ماه اول که بیمه نشدم و دوماه بعد بیمه ام به اسم حسابدار رد شد کارم یجورایی اپراتوری حسابداری بود و هیچ گونه واریزی و چیزی مشابهش انجام ندادم از طرفی شرکت به علت تازه تاسیس بودم هیچ اطلاعات درستی نداشت و من تمام سیستم را در این دوماه اجرایی کردم و حتی به عنوان انبار دار و امور اداری هم کارمیکردم و به علت جو نامناسب شرکت عدم قدردانی کارفرما از زحمات من و مدام خاله زنک بازی و پشت سر من حرف زدن و چیزهایی از این قبیل و همچنین باردار شدنم و کار سنگینی که داشتم چون وظایف انباردار را انجام میدادم با اینکه یک ماه قبل به صورت شفاهی به کارفرما گفته بودم که از کار در این شرکت راضی نیستم و عدم تلاش کارفرما برای گرفتن نیروی جدید من دو روز پیش ترک کار نمودم و توسط حسابدار مالیاتی تهدید به شکایت شدم و چون باردار هستم شرایط روحی مناسبی ندارم و حتی یک روز هم توان ادامه همکاری در چنین محل کار مصمومی را ندارم ایا کارفرما با تمام این شرایط میتواند از من شکایت کند من هیچ قراردادی هم ندارم
خواهش میکنم در صورت امکان به من زودتر جواب بدهید تمام روز و شبم استرس شده است

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قاعدتا بایدقرارداد کار تهیه میشده و فعالیت انجام می دادید دراین موارد گفته شده چون شما ازقبل اعلام کرده اید و باهماهنگی ترک کار کردید مسئولیتی متوجه شمانیست

شکایت کارفرما از کارگر در دادگاه حقوقی قابل مسموع است البته اگر در قرارداد چنین موضوعی مبنی بر مطالبه خسارت از کارگر قید شده باشد

سلام شما میتوانید از کارفرما از طریق اداره کار شکایت کنید. ولی در صورتیکه خسارت یا اموالی از کارفرما تضییع کردید کارفرما می تواند از شما شکایت کند در غیر اینصورت کارفرما نمیتواند بر علیه شما شکایت کند لذا استرس نداشته باشید.