تکلیف خریداری که بعد از محکومیت قطعی خریده؛ چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۸۰ #52359429

سلام معامله یک زمین بعد از محکومیت قطعی اما بصورت واقعی فرار از دین شناخته میشه؟ و اگر فرار از دین محسوب میشه تکلیف خریداری که از همه چی بی خبر بوده چی میشه؟ ضمن اینکه اون خریدار الان دادخواست داده و بصورت جدی دنبالشه
آیا اون زمین آزاد میشه از توقیف؟ چون از طرف دیگه فروشندش بعد از محکومیت قطعیش اینو فروخته و باقی اموالش کافی نیست برای ادای دین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله انجام شده به قصد فرار ازدین صورت گرفته وباطل است پس شما باید ثمن معامله را به نرخ روز ار فروشنده مطالبه کنید

علیه فروشنده دادخواست مطالبه وجه را تقدیم دادگاه کنید

سلام وقت بخیر
بعد از محکومیت قطعی هر معامله ای فرار از دین محسوب شده و باطل است و خریدار حق فسخ قولنامه و تقاضای ثمن(پول)را دارد.

با عرض سلام و درود.
اگر خریدار بدون اطلاع ملک فوق را خریداری کرده باشد میتواند نسبت به ثمن معامله و خسارات وارده اقدام نماید.

باسلام اگر داین بخواد میتواند معامله را باطل کند لذا خریدار نیز میتواند به فروشنده رجوع نماید

با سلام
بر فرض صدور حکم کیفری علیه انتقال دهنده، به اتهام معامله‌ به‌قصد فرار از ادای دین، اخذ عین مال یا مثل یا قیمت آن از انتقال گیرنده، منوط به این است که انتقال گیرنده نیز با علم به‌قصد انتقال‌دهنده (مبنی بر فرار از ادای دین)، اقدام به معامله با وی نموده و به همین مناسبت، محکومیت جزایی حاصل نموده باشد. در غیر این صورت، طلبکار نمی‌تواند ابطال معامله‌ی انجام‌شده بین مدیون و شخص ثالث را درخواست نماید.

با سلام..
در صورت عدم اطلاع می تواند دادخواست مطالبه ثمن معامله به طرفیت فروشنده مطرح نماید..
موفق باشید..