تهدید به پخش کردن فیلم شخصی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱۸ #52228871

با سلام
من و همسرم چندین ماهه در اختلاف هستیم و ایشون دچار مشکلات روانی هستن و درکل سر خیانت هایی که انجام دادن بیشتر به مشکل برخوردیم.از خیانت هاش مدرکی ندارم چون چند تا گوشی و خط مختلف دارن و از شماره هاش چیزی نمیدونم شایدم به اسم کسی دیگه س. حالا هم منو تهدید میکنن که فیلم رابطه مون رو پخش میکنه و میگه به همه میگم این فیلم من نیستم و با کسی دیگه ای هستی و آبروت رو میبرم. مشاوره رفتیم به اصرار من اونجا اولش انکار کرد بعد که من گفتم الکی صداتو دارم بزارم اقرار کرد پیش دکتر مشاوره که همچین تهدیدی کرده. بمن میگه مهریتو باید ببخشی طلاق بگیریم وگرنه فیلمت رو پخش میکنم. من اون لحظه صداشو ضبط نکردم ولی بعدش صداشو ضبط کردم که البته توی ضبط صدا اینطور گفته شده" میرم ازت شکایت میکنم که گفتی فیلممو پخش میکنی" و همسرم هم گفته "برو شکایت کن هیچ غلطی نمیتونی بکنی من فقط تهدید کردم" این ها دلایل کافی هستن برای اینکه مجازات بشه؟ شاهدم فقط اون پزشک مشاور هستش که شوهرم پیشش اقرار به تهدید کردن کردن. و آیا خود این قضیه باعث میشه عسر و حرج من در زندگی با همسرم ثابت بشه و اقدام به طلاق کنم؟البته سه نامه پزشکی قانونی از کتک های همسرم هم دارم و هزاران مشکلات دیگه دوبارهم خودم اقدام به خودکشی کردم. دیگه نمیدونم چیکار کنم چون دوست ندارم طلاقمون طولانی شه شوهرمم اصلا طلاقم نمیده میگه باید مهرتو ببخشی که اینم من نمیتونم .ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجازات شلاق و حبس.

مجازات حبس و شلاق به همراه خواهد داشت

سلام .مجازاتبه ۲ تا ۵ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق

مجازات تهدید حبس می باشد .

سلام درصورت انجام این کار هم حبس وهم شلاق درانتظار اوست

با درود اصولا حبس مجازات آن است

سلام
در صورتیکه ایشان اقدام به اینکار نمایند به ۲ تا ۵ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهند شد.