نحوه پرداخت نفقه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #52150803

سلام ووقت بخیر
خانم بنده دو روز قبل از عید ترک منزل کرده و با وساطت برنگشتن، ۷ فروردین ۹۹ داداخواست بدوی ( تقاضای صدور حکم تمکین ) دادم. میخواستم بفرمایید با توجه به اینکه اشان برنمی گردد و منم داداخواست تمکین دادم تا وقتی که دادگاه تشکیل بشه باید بهشون نفقه بدم یا بعد از تشکیل دادگاه تکلیف روشن خواهد شد و اگه باید بدم چقدر بدم ( دو تا فرزند دختر دارم که پیش ایشان هستند). ممنوم و سپاسگذارم

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات اینکه به ایشان نفقه تعلق خواهد گرفت یا نه بستگی به تمکین یا عدم تمکین از سوی همسر شما خواهد بود و اینکه آیا شما نیز در ترک منزل توسط زوجه نقش داشته اید یا نه که بحثی دیگر دارد.برای فرار از جرم ترک انفاق میتوانید فی الحال مبلغی هر ماه به شماره حساب همسر خویش واریز نمایید تا سندی بر پرداخت شما باشد

سلام
یا بعد از تشکیل دادگاه تکلیف روشن خواهد شد /////بعد از تشکیل دادگاه
میتوانید با ارسال اظهارنامه، وظایف قانونی و شرعی همسر را به وی یادآوری کنید.
خارج شدن از منزل بدون اجازه و اطلاع شوهر و عدم تمکین از جانب زن ، پیامدهای حقوقی می تواند به بار آورد
در صورتی که زن بدون مانع مشروع از تمکین در برابر شوهر خودداری کند ، از حق دریافت نفقه محروم خواهد شد
حضانت دختر تا ۷ سالگی با مادر است و بعد از این سن با پدر است
در زمانی که فرزند نیاز بیش تری به مادر دارد، اولویت نگهداری فرزند به او داده شده، چون در کودکی نیاز فرزند به مادر بیش تر است، مسئولیت سرپرستی به مادر داده شده و درعین حال در همین مدت، تامین هزینه زندگی کودک برعهده پدراست، اما در سنین بالاتر، مسئولیت او به پدر داده شده است.

سلام
شرط اینکه به همسر نفقه تعلق بگیرد تمکین است و چنانچه ایشان بدون عذر موجه زندگی مشترک را ترک نموده باشند مستحق نفقه نیستند ولی چنانچه عذر موجهی نداشته باشند یا به درخواست شما منزل را ترک نموده باشند استحقاق نفقه دارند و شما با توجه به شرایط زندگی و سطح زندگی خودتان علی الحساب مبلغی را به حساب ایشان می‌توانید واریز کنید تا با مشکل ترک انفاق مواجه نشوید