همسر اول میتواند تقاضای طلاق کنه یا چون در خارج ازدواج کرده مشکلی با قوانین داخلی ندارد، لطفا با ماده قانونی مطرح کنید؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۰ #51874178

اگر فرد مقیم خارج از کشور با زن ایرانی ازدواج مجدد کند و در سفارت ثبت کند. مطابق با قانون ایران شامل جرم شده
تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسر اول میتواند دادخواست طلاق ارائه بدهد.

بادرودوسلام همسر نخست می تواند درخواست طلاق نماید.

با درود این اقدام زوج برای همسر اول اگر بدون اذن باشد، حق طلاق ایجاد می‌کند.

سلام بر شما . پس از ازدواج مجدد زوج بدون رضایت همسر اول ایشان میتواند تقاضای طلاق کند .موفق باشید

بله درصورت داشتن مدارک کافی شما میتوانید با توجه به شروط ضمن عقد درخواست طلاق کنید فرقی نمیکند ازدواج در ایران یا خارج از ایران باشد

ازدواج مجدد بدون اجازه از دادگاه یا همسر اول موجب انتقال حق طلاق به زوجه می گردد .

با درود..
در اینخصوص اصـل وقـوع موضـوع ازدواج بوده و ربطی به داخل و خارج نداشـته و از قانون ایران پیروی می نمایند..
در واقع همسر اول می توانند به استناد ازدواج مجدد زوج، تقاصای طلاق در محکمه مطرح نمایند..