بعد از بازخرید میتونم برگردم سرکارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #51797914

من شوهرم ۱۲سال توارتش خدمت کرده بعد به دلیل غیبت باز خرید شدن چون اونموقع وکیل گرفته بودیم ولی چون کار اموز بودن کلا اشتباهی از یک ارگان دیگ شکایت کرده بودن بعدها ما تو رای قاضی که نوشته بود شکایت غلط اس این موضوع رو فهمیدیم چون دیگ این مراحل دو سال طول کشید شوهرم دیگ گف ادامه نمیدم خسته شده بود رف تسویه کرد الان میخاستم از یه وکیک خوب مشاوره بگیرم ببینم میشه برگرده سر کارش چون خیلیا دوربرمون بعد سه چهار سال برگشتن که خدمتشونم از سالهای خدمت شوهرم کمتر بوده و حتی پیمانی بودند و در ضمن بیمه ی ما قطع نشده خودمون واریز میکنیم تو رو خدا راهنماییم کنین چون شوهرم از ۱۸ سالگی رفتن نظام اصلا کار دیگ ای بلد نیستن الان با دوتا بچه سرگردان شدم اگه نور امیدی هس یا وکیل خبره ی که بتونه برگردونتش بهمون بگین خیلی ممنون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم. ابتدا و هرچه سریعتر به معاونت نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و و امور اداری و کارگزینی محل خدمت بروید و تقاضای برگشت به کار با توجه به مشکلات عدیده و ابراز علاقه به خدمت و...بدهیدچون حداقل منع قانونی ندارد.البته معمولا بعد از گذشت ۶ ماه سخت بررسی میکنن. و جهت ادامه سوالات زیادی هست که می باست وکیل مجرب در این خصوص تمام مدارک قرارداد و حکم نوع استخدامی و تبدیل وضعیت و رای که گرفتین با توجه به اینکه ایراد عدم صلاحیت مرجع رسیدگی کننده و دیگر مدارک و مستندات... بررسی و نظر به ادامه روند پیگیری پرونده بدهند.