چطور میتوانم همزمان به دیوان شکایت خود را مطرح کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #51688028

حتراما به اینجانب در تاریخ …. سرباز سپاه بوده ام که در تاریخ…… در حین انجام کار عملی دچار اسیب دیدگی از ناحیه بیضه و مجبور به برداشت ان شده که در صورت جلسه کمیسیون ۱۳۴ قانون استخدامی سپاه در تاریخ …. طی نامه شماره …..پ/س جانبازی اینجانب تایید که کلیه مدارک نیز موجود می باشد . مراتب توسط سپاه پاسداران به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان جهت احراز جانبازی ارسال که طی نامه شماره…..در تاریخ …… کمیسیون احراز جانبازی استان از قبول رای خوداری و بیان داشتند که مشمول مقررات جانبازی نمی باشم پس از ارسال به ماده ۱۶ جوابی داده نشد و در تاریخ … به اداره کل بنیاد شهید ارجاء که پس از گذشت ۵ سال هنوز خبری از جواب کمیسیون مشترک جانبازی اینجانب توسط اداره مربوطه نشده حال با گذشت این مدت از پرونده هنوز جوابی نگرفتم
حال تقاضای دستور العمل یا ایین نامه مشابه پرونده اینجانب در بنیاد را دارم که بتوانم همزمان به دیوان شکایت خود را مطرح کنم در صورت امکان بندی ماده ای تبصره ای که در قانون وجود دارد و مشابه پرونده انجانب باشد
لطفا رهنمایی کنید با مراجعه چند هقته پیش اظهار داشتند که در نوبت قرار دارید اگه لیست سفارشی ندهند و کمیسیون مشترک برای یک نفر تشکیل نمیشود بلا تکلیف هستم نمیدانم چیکا کنم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که قبلا کمیسیون ماده ۱۶ برای شما رای به رد داده است باید نسبت به آن در دیوان عدالت اداری اعتراض کنین. اگر رای صادر نشده باشد شکایت شما در دیوان قبل از تعیین تکلیف در کمیسیون ماده ۱۶ رد خواهد شد.

با سلام
مخاطب عزیز و بزرگوار :
شما صرفا میتوانید بر علیه بنیاد شهید و امور ایثارگران با استناد به مدارک پزشکی و نامه سپاه و کمسیون پزشکی از طریق دیوان عدالت اداری اقامه دعوی نمایید تا پرونده شما بررسی و اتخاذ تصمیم مناسب گردد .
موفق باشید