میخوام مهریه ام رو ببخشم, چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵ #51423900

سلام.
۵ سال هست که ازدواج کردم.
دو فرزند داریم.
میخوام مهریه ام رو ابرا کنم اما متاسفانه هر دفتر اسناد رسمی در شهرمون رفتم میگن باید یکی از اعضای خانواده بیاد مثلا پدر یا خواهر یا...
میخواستم بدونم آیا راه دیگه ای نداره که بتونم این کار رو بکنم؟ مثلا از دادگاه نامه ای بگیرم ببرم دفتر اسناد رسمی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند ابراء کردن مهریه شما اصلا توصیه نمی گردد . اما چون دفاتر اسنادرسمی بدون حضور بستگان‌ مبادرت به تنظیم آن نمی نمایند .‌لذا می توانید طی سند عادی ( دستنویس ) مهریه را ابراء نمایید .‌

با سلام وقت شما بخیر
در صورتی که قصد ابرا؛ مهریه دارید به دفتر استاد رسمی رفته و با تنظیم سند ابرا؛ درخواست خود را تنظیم بفرمایید .البته بهتر است با مشورت بزرگان و پدر اقدام نمایید تا در آینده با مشکلی واجه نشوید .
لذا درج تمامی جزییات در این متن میسر نیست .
لطفا درخواست ارزیابی نمایید تا موضوع شما بررسی شود و ارائه راهکار مناسب ممکن باشد. موفق باشید

سلام وقت بخیر. اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید