هزینه واخواست و دادخواست سفته چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۶۷,۳۸۴ #51201

سلام لطفا امروز جواب بدین شنبه صبح باید برم دادگاه
50میلیون سفته از کسی دارم که رفتم واخواست بدم میگن 2درصد هزینه داره و دادخواست هم 3درصد هزینه داره که میشه 5درصد شخصی بهم پیشنهاد داد سفته ها رو زیر 20 میلیون کن و سه مرحله برو شکایت کن تا هزینه هات نصف بشه (چون با این روش میدن شورای حل اختلاف) میشه در این مورد کامل راهنمایی کنین پول واسه وکیل گرفتن ندارم. کدوم کار بهتره و زودتر به پولم میرسم

مشاوره حقوقی سفته
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دو درصد هزینه واخواست و سه و‌نیم درصد هزینه دادرسی می باشد و می توانید در صورت عدم تمکن از پرداخت هزینه دادرسی دادخوست اعسار بدهید

با سلام
برای واخواست سفته ها باید به بانک مراجعه نمایید ۲درصد هزینه واخواست است و سه و نیم درصد هزینه دادرسی برای هزینه دادرسی در صورتی که امکان پرداخت نداشته باشین میتوانین داداخواست اعسار از هزینه دادرسی بدهید

سلام جهت واخواست سفته ۲ درصد خواسته و هزینه دادرسی نیز ۳.۵ درصد است که به همراه اعسار از هزینه دادرسی قابل طرح هست

با سلام.جهت هزینه دادرسی میتوانید دادخواست اعسار تقدیم کنید.

هزینه دادخواست دو درصد و هزینه دادرسی سه و نیم درصد در خصوص هزینه دادرسی می توانید دادخواست اعسار مطرح نمایید

با سلام
هزینه دادرسی سه و نیم درصد خواست است

سلام ابتدا به بانک مراجعه وسپس سفته ها را واخواست نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه سفته را مطرح نمایید