ایا همسرم میتوته شکایتی بابت شهادت کذب مطرح کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۰۸ #51195800

سلام ببخشید من دیروز دادگاه الزام به تمکین داشتم وشهودم رو جهت اثبات سورفتار وسومعاشرت زوج بردم وبا دو نامه پزشک قانونی وچندین صورتجلسه دادخواست تمکین ایشون رد شد. ولی بعد دادگاه شهود بنده رو تهدید به شکایت کردن که چرا بابت ضرب وجرح شهادت دادن .یکی از شهودم که همسایه است قسم خورد وواقعا شاهد بوده ولی همسرم بهش تهمت زده وگفته بابت شهادت کذب شکایت میکنه .درحالی که درگیری درخیابان بوده وهرکسی میتونسته شاهد باشهما می تونیم بابت تهدید وتوهین ومزاحمت شکایت کنیم ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هرادعایی دلیل و علتی دارد.صرف تهدید نمی شود.

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

هر کس مدعی است باید ادعای خود را ثابت کند .

باید بتونید ادعاتون رو اثبات کنید

درود
شهادت کذب نیاز به اثبات دارد.

با سلام و درود . همسایه تان می تواند به عنوان تهدید از همسرتان شکایت نماید .

اثبات شهادت کذب نیاز به دلیل دارد و لذا نباید از طرح‌شکایت ترسی داشته باشید. همچنین تهدید به اقدام قانونی جرم نیست یعنی تهدید به شکایت کردن عنوان مجرمانه ندارد که بخواهد از همسرتان شاکی شود.