مهریه ام را چگونه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۲ #50996620

پنج سال هست که مهریه ام رو نگرفتم ینی پیگیر نبودم تا تعداد زیاد شه بعد پیگیری کنم چون هر شیش ماه یه دونس، اما انگار دیگه حکم جلب نمیدن، حالا من چیکار کنم فقط با حکم جلب بود که میتونستم حقمو بگیرم،اموالی هم به نامش نیست

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما از طریق اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم اجرای حکم را تقاضا نمایید در صورت صلاحدید اجرای احکام صدور یا عدم صدور حکم جلب را برای شما اعلام خواهند نمود

در تکمیل پاسخم برای مطالبه مهریه طبق قانون جدید برنامه ششم توسعه کشور زوجه ابتدای ساکن برای اجرا گذاشتن مهریه باید ب اداره ثبت و اسناد محلی ک ازدواجتون ثبت شده است باید مراجعه کند و مهریه خود را اجرا بگذارد البته ابتدا ب دفترخانه ای ک ازدواجتون ثبت شده مراجعه و تقاضای اجرائیه مهریه کنید و پس از اخذ اجرائیه میرید ب اداره ثبت و اجرا میگذارید مهریتونو البته اجرا گذاشتن مهریه از طریق اداره ثبت و اسناد زمانی مثمر ثمر است ک زوج مال و اموالی ک قابل توقیف باشد دارا باشد در صورتی ک نداشته باشد اقدام از طریق ثبت بی فایدس ولی چون این قانون جدید هست و الزامی زوجه ابتدا باید از ثبت اقدام کند بعد اگر نتیجه نداد از طریق دادگاه محل سکونت خودش ( زوجه ) یا محل اقامت خود زوج مطالبه کنه زوجه..

سلام
با وجود بخشنامه های جدیدی ک صادر شده از طرف قوه قضاییه ب دلیل بیماری کرونا فعلا جلب نمیکنن و متاسفانه راهکار دیگه ای ک ب عنوات اهرم فشار بر روی زوج باشد وجود ندارد ولی مجددا ب شعبه ی مربوطه مراجعه کنید ببینید بخشنامه مذجور همچنان در حال اجراس یا حکم جلب را خواهند داد

سلام
برای درخواست مهریه می توانید از اداره ثبت یا دادگاه اقدام کنید