پیام میدهند یا مجازات میشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۰ #50931662

سلام خسته نباشید یکی از اسناهامون از طرف دادگستری بخاطر سایت شرطبندی پیام اومده بازم بازی کرده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - در قانون بر اساس عناوین مجرمانه و مجازات‌های آنها در زمینه قمار و سایتهای قماربازی که شامل سایتهای شرط‌بندی است در بندهای ۷۰۵، ۴۰۶، ۷۰۷، ۷۱۰ قانون مجازت اسلامی ‌برای این گونه افراد مجازات تعیین شده است.

سلام
ابتد برای پیشگیری و اخطار پیام میفرستن که وارد سایتهای شرط بندی نشید.که مجازات نداره.
ولی اگه مجددا تکراربشه از طریق دادسرا و پلیس فتا حسابهای بانکی مسدود و متهم رو به دادسرا ارجاع میدن

سلام، ممکن است پرونده ای به طرفیت ایشان تشکیل و حساب های ایشان مسدود شود

سلام دوست گرامی در صورت تکرار حساب مسدود و تحت تعقیب کیفری قرار خواهند گرفت

در صورت تشکیل پرونده به اطلاع خواهد رسید قمار جرم بوده و دارای مجازات است

درود
شرط بندی یا گرو بندی جرم است و مجازات در پی دارد

ارسال پیام اخطار محسوب شده و پس از آن جرم پیگیری و احتمال تشدید مجازات نیز وجود دارد