آیا بعد از ۷ سالگی دخترم، میتوانم کاری کنم که حضانتش با خودم باقی بماند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۰۹ #50827039

سلام وقت بخیر
من حق مسکن دارم و الان در شهرستانی که زندگی میکنم میخواهم به تهران بروم و شوهرم راضی نمیشود بیاید.
اگر من در تهران ساکن شوم و با توجه به داشتن حق مسکن شوهرم خرج مرا ندهد چکار میتوانم انجام دهم؟ تا جایی که بشود نمیخواهم جدا بشوم.
یک فرزند دارم.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از این سن با توافق زوج یا اثبات عدم صلاحیت ایشان می توانید حضانت را بر عهده گیرید

سلام نفقه زن و فرزند به عهده مرد میباشد در صورت امتناع از پرداخت نفقه میتوان مطالبه نفقه نمود .حضانت تا ۷ سال با مادر وسپس با پدر است مگر در صورت توافق

باسلام
با توجه به حق تعیین مسکن، نفقه همچنان برعهده همسرشماست. حضانت بعد از ۷ سال برعهده زوج‌است مگر‌در صورت توافق و‌یا اثبات عدم‌صلاحیت زوج‌برای نگهداری

باسلام جابجایی شما با توجه به حق محل سکونت موردی ندارد
نفقه در هرصورت بعهده همسر شماست
برای حضانت نیز دادگاه مصلحت فرزند شما را بررسی نموده و بهترین راه را برای شما در نظر خواهد گرفت

درود بر شما ، حضانت پس از ۷ سالگی تا پایان سن حضانت با پدر است، مگر توافقی حاصل شود یا عدم صلاحیت ایشان احراز گردد

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است. بعد از هفت سالگی درصورت اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه است
چون حق تعیین مسکن با شما است شوهر بایددر منزل انتخابی شما سکنی گزیند.