من پاسخ اظهارنامه ایشون را بدم یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #50718407

سلام
بنده از یک آقایی یک چک داشتم ۵ ماه پیش اقدام کردم و دادگاه محکومش کرد و نیز اقدام به توقیف خودرو ایشان نمودم و به پارکینگ منتقل شد با توجه به اینکه ایشان خودرو را فروخته بود بنا به درخواست خریدار مبنی بر اینکه رضایت بدهم تا ایشان خودرو را ازاد کند و پس از فروش ان بدهی من را وصول کند ولی چک پیش من بماند که قبول کردم لذا ایشان به هنگام ازادی خودرو متوجه شد که همسر فروشنده بابت مهریه اقدام به توقیف خودرو نموده و موفق به ازادی ان نشد علی هذا پس از گذشت چند ماه خریدار مقداری از طلب را پرداخت هیچ اقدامی جهت وصول مابقی طلب من انجام نداد و دیروز مالک چک اظهارنامه داده که چک امانت هست و طرف یک هفته نسبت به تحویل چک به ایشان اقدام کنم و در صورت اقدام و هرگونه سواستفاده عواقب آن به عهده من میباشد
حالا به نظر شما ایا دوباره میتوانم روی چک اقدام کنم یا خیر؟
اصلا هم مدارکی ندارند دال بر امانت بودن چک.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه شرح اظهارات خودتان چک بعنوان ضمانت پرداخت محکومیت مالی قبلی ایشان (طی قرارداد فی مابین )می باشد که مقداری از بدهی خود را پرداخت کرده ست می توانید در پاسخ به اظهار نامه ایشان همین موضوع مطرح نماید نسبت به پرداخت باقی مانده وج مالی بایستی اقدام نماید