آیا داشتن چک صیادی از خانمم در دادگاه قابل پیگیری و گرفتن حکم جلب خانمم می باشد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۶ #50181400

دادگاه از من نمیخواد که ثابت کنم بابت چه موضوعی یا بدهی ای از خانمم چک دارم؟؟

مشاوره حقوقی چک
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وجود چک دردست شما نشان دهنده مدیونیت صادر کننده است مگر اینکه خلاف آن اثبات گردد

باسلام سوال دقیق و واضح نیست

باسلام چک دردست دارنده نشان ازمدیونیت صادرکننده دارد.

خیر اماره بر مدیونیت وی خواهد بود مگر ادعای امانی و ضمانی بودن چک شود

درود نیاز به اثبات ندارد چون اماره بر مدیون بودن همسرتان می باشد در صورت عدم پرداخت بدهی میتوانید حکم جلب شان را بگیرید

چک در ید دارنده نشان از مدیونیت صادرکننده می باشد.

خیر نیازی به اثبات نمی باشد داشتن چک دلیل بدهکاری طرف مقابل است