این رای در تجدید نظر تایید میشه یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۴ #49971338

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده به اتفاق خانمم طلاق توافقی تحت عنوان : زوجه مهریه خود را ابرا مینماید و تمام حق و حقوق خود را دریافت نکرده و از خود سلب مینماید رو به دادگاه ارائه داده بودیم.
داد گاه در متن رای عدم امکان سازش نوشته که،، زوجه مهریه خود را در قبال طلاق به زوج بذل میکند .
بعد از جاری شدن صیغه عقد خانم به مهریه رجوع کرده در ایام عده
بنده در دفاعیات خود قاضی رو متقاعد کردم که مهریه ابرا شده در قبال طلاق و بنده بری الذمه شده هستم از مهریه.
دادگاه در رای خود نوشته که:؛
با توجه به محتویات دادخواست زوجین و بررسی، و با دقت کردن به توافق ما بین بری الذمه شدن زوج از مهریه بوده و زوجه نیز اذعان داشته که قصد من ابرا بوده ولی چون در متن رای عدم امکان سازش بذل نوشته شده است بنده به مهریه خود رجوع کرده ام. با توجه به نظریه مشاور محترم قضایی و دقت در دادخواست اولیه، قید کلمه بذل در اراده واقعی طرفین تغییری نمیتواند داشته باشد و به استناد به ماده ۱۲۵۷ و ۱۳۰۱ قانون مدنی دعوای خواهان (خانم) را ثابت ندانسته و رای به بی حقی ایشان صادر میگردد.
سوال بنده اینه که:
۱/این رای در تجدید نظر تایید میشه یا نه؟
۲/اگر رد بشه چجوری دفاع کنم؟
۳/و اینکه رای عدم امکان سازش که بذل نوشته شده بود مهم هس یا دادخواست اولیه ما ؟
بازم از جواب های تک تک کمال تشکر را دارم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا هشتاد درصد امکان تایید شدن می باشد ،اگر زوجه درخواست تجدید نظر خواهی نبود برای شما ابلاغ تبادل لایحه می آید که شما تمامی موارد را در لایحه دفاعیه خود بصورت مبسوط شرح داده و ارسال می نمایید مبنا رای اصلاحیه دادگاه بدوی شما می باشد