۵سال گذشته شامل مرور زمان میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۴۷ #49967911

در تاریخ ۱۳۹۵/۰۹/۱۴چک من برگشت خورده و همان روز هم گواهی عدم پرداخت داده شده و حالا بعد گذشت حدود ۵سال ویک ماه از برگشت چک دادخواست مطالبه اصل چک وتاخیر نادیه و هزینه دادرسی وحق وکیل کرده میخواستم بدونم تاخیر نادیه به من وارد می‌باشد با اینکه ۵سال گذشته شامل مرور زمان میشوم ولز چه زمانی محاسبه میشود ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از تاریخ سررسید تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت

سلام و وقت بخیر.
با توجه به گذشت ۵ سال از تاریخ چک تا زمان طرح دعوا، دیگر آن سند،چک محسوب نمیشود و یک نوشته عادی مبنی بر بدهکاری شما است و چون چک محسوب نمیشود مزایای آن را هم ندارد و خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه آن، یعنی زمان طرح دعوا، یا اگر اظهارنامه داده شده،از زمان اظهارنامه محاسبه خواهد شد نه تاریخ مندرج.چون اساسا دیگر این سند مزیت چک را ندارد.
موفق باشید

باسلام
از تاریخ سررسید چک خسارت تاخیر تادیه محاسبه و قابل مطالبه است .

سلام. از تاریخ سر رسید چک محاسبه می گردد....

از تاریخ سررسید میتوانید خسارت تاخیر تادیه را دریافت دارید
مرور زمان در دعاوی حقوقی منتفیست و موضوعیتی ندارد

باسلام ازتاریخ سررسیدمحاسبه خواهد شد

با سلام،از تاریخ سر رسید خسارت چک‌محاسبه میشود.