از این فرد میشود شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۵ #49260087

سلام من یک فروشگاه اینترنتی دارم دیروز فردی برای خرید یک کالا رسید جعلی برام تو تلگرام فرستاد من فهمیدم رسید جعلی و جنس رو بهش ندادم. بعدا الان اکانت تلگرامش رو که با هاش رسید رو فرستاده بود پاک کرده پیام ها رو هم پاک کرده . بنظرتون شکایت کنم به نتیجه ای میرسم ؟ اصلا میتونم شکایت کنم ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ظاهرا ایشون پول روواریزنکردند و شما هم کالا رو براشون ارسال نکردیدیعنی معامله ای انجام نشده، از طرفی چون سرور اپلیکیشن های خارجی داخل کشور نیست امکان پیگیری هم وجود ندارد.

درود برنامه های خارجی قابلیت پیگیری ندارد

با سلام در نهایت به نتیجه مطلوب نخواهد رسید

با سلام چون تلگرام پیام رسان خارجی باشد و سرور های آن در ایران نمی باشد قابلیت پیگیری ندارد

از شکایت نتیجه ای حاصل نمی شود.

مالی از شما برده نشده بنابراین پیگیری شما نتیجه ای در بر نخواهد داشت

سلام
حسب توضیحات جرمی اتفاق نیفتاده تا قابل شکایت باشد .