قانون شکنی مقامات قضایی و به عمل آوردن اقداماتی که خارج از صلاحیت ایشان میباشد چگونه پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۸ #49256295

آیا در کشور قانون وجود ندارد و یا اینکه در دستگاه قضایی هرج و مرج حکم فرماست که معاونت قضایی دادگستری استان _____ و برخی مقامات دیگر می توانند به راحتی حکم قطعی صادره از دادگاه تجدید نظر استان را در مرحله اجرا بکلی تغییر بدهند؟ ایشان خارج از صلاحیت و اختیارات قانونی در پرونده ورود کرده و با تغییر حکم زندگی بنده را بکلی نابود نموده اند بطوری که ادامه زندگی عملا چند صباحی بیش برای بنده تحت این شرایط امکان ندارد. دادسرای انتظامی لطف فرموده و فقط تخلفات ایشان را محرز تشخیص داده و کاری با ایشان نداشته است. مقامات مربوطه در سایه حمایت همه جانبه رییس کل دادگستری برای خود قلمرو حکمرانی ساخته و خدا را بندگی نمی کنند. یعنی کاملا خودمختار و سرکش. آیا بایستی اقدامات ایشان به یک فاجعه بایستی مبدل شود تا متوجه وخامت اوضاع و آنچه که ایشان انجام داده اند بشوند. یا اینکه تمامی گفته ها و ادعا ها مبنی بر برخورد با مقامات قضایی متخلف فرمالیته بوده و از گل نازک تر به ایشان گفته نمیشود. و آنها را آزاد گذاشته تا هر جوری که دلشان می خواهد با جان و مال و ناموس مردم بازی کرده و نابود کنند؟!!

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت بروز تخلف میتوانید مستندا از طریق دادسرای انتظامی قضات اقدام نمایید.

از طریق تجویز اعاده دادرسی به تشخیص ریاست محترم قوه قضائیه از طریق اعمال ماده ۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری اقدام کنید.