آیا در الزام به تمکین،زوجه میتواند تقاضای اجراییه نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۶۴ #49231536

زوج الزام به تمکین زده رای منوط به تهیه مسکن و اثاث از طرف زوج هستش،زوجه هم اعتراضی نزده و ۱۹ روز هم گذشته.
زوجه میتونه تقاضای اجرا کنه؟
یا چون زوج شکایت کرده فقط از طرف ایشون میشه حکم رو به اجرا درآورد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی فقط زوج تقاضای اجرائیه نماید ولیکن زوجه میتواند اعلام آمادگی برای تمکین در صورت محیا بودن شرایط را به دادگاه نماید تا دادگاه به زوج اخطاریه برای تهیه مسکن و لوازم زندگی بفرستد تا نفقه به زوجه تعلق بگیرد .

شما میتوانید برای همسرتان اظهارنامه بفرستید و برلی تمکین اعلام امادگی کنید

تقاضای اجراییه برعهده خواهان ( زوج ) است

زوج الزام به تمکین زده رای منوط به تهیه مسکن و اثاث از طرف زوج هستش،زوجه هم اعتراضی نزده و ۱۹ روز هم گذشته.
زوجه میتونه تقاضای اجرا کنه؟
شما تنها می توانید اظهاریه ای به آدرس زوج بدهید که حاضرید در هر محلی که ایشان بگوید حاظر شوید وتمکین کنید
یا چون زوج شکایت کرده فقط از طرف ایشون میشه حکم رو به اجرا درآورد؟
چون الزام به تمکین حقی است که زوج می تواند درخواست کند خود او هم باید اجراییه بخواهد
شما فقط اعلام آمادگی کنید که از نفقه محروم نشوید
موفق باشید
مفید بود؟

صدور اجراییه از جانب خواهان پرونده خواهد بود
اگر پس از گذشت مدتی زوج از اجرای دادنامه خودداری نمود با درخواستی از جانب شما به شعبه بدوی صادر کننده رای و ابلاغ به زوج و عدم اجرای حکم گواهی مبنی بر عدم اقدام زوج به شما داده خواهد شد و نفقه و سایر حقوق شما پا برجا خواهد بود