برای آزاد کردن سند باید به کجا مراجعه کنیم دادگاه یا دادسرا؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۱,۰۶۰ #48833305

سلام وقتتون بخیر
دادسرای ارشاد برای آزادی من سند وثیقه از پدرم گرفت و بعد پرونده ارجاع شد به دادگاه انقلاب و الان حکم برائت اومده و حکمی علیه من صادر نشده حالا برای آزاد کردن سند باید به کجا مراجعه کنیم دادگاه یا دادسرا و اینکه من باید برم یا پدرم ؟ ممنون میشم به این سال من جواب بیدن و راهنمایی کنید
با سپاس

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شعبه صادر کننده حکم برایت مراجعه فرمائید

بادرودوسلام به شعبه که رای برائت را صادرنموده است.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به شعبه ای که حکم را صادر کرده مراجعه فرمایید .

با احترام به شعبه ایی که رای برائت صادر کرده است مراجعه نمایید

با سلام به همان شعبه ای که رای برائت را صادر کرده مراجعه نمایید

سلام
هر یک از شما یا پدرتان می توانید به دادگاه انقلاب مراجعه و درخواست صدور نامه رفع توقیف کنید

سلام به دادگاهی که حکم برائت صادر کرده است میباشد موفق باشید