خریدار شکایت میکنه؛منم از کارت متصل به وبسایت دیگه استفاده نمیکنم متوجه واریز وجه نشدم، چه طور دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۷ #48423966

سلام وقت بخیر
من یه وبسایت فروشگاهی دارم که الان خیلی وقته فعالیت و فروشی نداریم،تا یهو دیدم دیروز یه ابلاغیه به جرم کلاهبرداری رایانه ای برام اومد که ۵ روز مهلت دارم برم دادگاه اصلا شوکه شدم،پیگیر شدم مشخص شد که شخصی توی شهرستان بدون اینکه بدونه ما فعالیتی نداریم و قیمت اجناس ما مربوط به ۲ سال پیشه میره روی سایت خرید میزنه،از بخت بد من خونه ام اجاره ای و چند ماه پیش تخلیه کردم و به خونه روبروی همون ساختمونی که آدرسش توی نماد اعتماد الکترونیکه وبسایته رفتم،دیگه خریدار با تلفن ما تماس میگیره و متاسفانه چون هنوزم اون خونه اجاره نرفته کسی پاسخگو نیست و خریدار میره و شکایت میکنه؛منم از کارت متصل به وبسایت دیگه استفاده نمیکنم متوجه واریز وجه نشدم،با توجه به اینکه من یه خانمم خیلی میترسم بخدا دارم سکته میکنم لطفا بگید من چیکار کنم یکی از آشناها میگفت به محض ورود به دادگاه دستگیرت میکنن تا موضوع ثابت بشه
توروخدا کمکم کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر است وجه را مسترد کنید و رضایت شاکی را اخذ نمایید..

مبلغ را به شاکی استرداد کنید و سعی در جلب رضایت ایشان داشته باشید. اتهام شما قابل دفاع است در زمان مراجعه به دادسرا ضامن کارمند جهت قرار تامین با خود همراه ببرید.

مبلغ را به شاکی برگردانید و رضایت ایشان را اخذ نمایید در غیر این صورت احتمال اینکه به جرم کلاهبرداری محکوم شوید خواهد بود

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. پیشنهاد می گردد که موضوع را بصورت واضح برای ایشان توضیح دهید و با استرداد وجه، رضایت شاکی را جلب نمایید..
لازم به ذکر است در زمان مراجعه به دادسرا حتما یک ضامن کارمند یا ضامن جواز کسب دار همـراه خود داشته باشید که پس از صدور قرار تامین، بتوانید از ضمانت آنها استفاده کنید..
موفق باشید..

بااینکه امکان دفاع از شما وجود دارد رضایت طرف را جلب کن راحت باش

با سلام
ضمن استرداد مبلغ به شاکی ، رضایت وی را جلب نمایید .
در زمان مراجعه به دادسرا حتما یک ضامن کارمند یا کاسب با جواز کسب همراه خود داشته باشید .

باسلام
بهتر است با ایشون صحبت کنید و نسبت به موضوعی که اتفاق افتاده اگاه کنید و با پرداخت کردن وجه دریافتی سعی در جلب رضایت ایشون داشته باشید