مهریه جزء دیون ممتاز است، و بر هر دیونی اولویت دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۶ #48367183

با سلام. مدت ۶ ماه است که پرونده مهریه ام در اداره پنجم در جربان است. به مرحله ای رسیده که خودرو بدهکار رو توقیف سندی زدم، اما از راهور جواب اومد که این خودرو از سال ۹۴ تا به حال توقیف مقدم دارد،
خواهشا جواب بدید ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دراینصورت چون قبل از شما توقیف نموده اند مهریه شما مقدم نیست.

مهریه جزو دیون ممتاز میباشد یعنی اگر چند طلبکار به طور همزمان اقدام برای اخذ دین نمایند مهریه ارجحیت دارد

سلام با توجه به اینکه چند سال قبل توقیف شده و مقدم است دیگر کسی نمی تواند بابت حتی مهریه توقیف جدید بکند . دیون ممتازه زمانی مطرح است که شخص فوت میکند یا ورشکسته میشود و دیون حال میشود آنجا مهریه اولویت دارد. یعنی دیون هم زمان باشد

سلام
از دیون ممتاز هست مهریه ولی نسبت به چند طلب هم زمان
چون قبلا شخص توقیف گرفته بر شما مقدم تر است

با سلام. نظر به اینکه از سالیان قبل توقیف شده بود، توقیف کننده قبلی ارجحیت دارد.

با سلام
بله مهریه جزو دیون ممتاز میباشد یعنی اگر چند طلبکار همزمان اقدام برای اخذ دین نمایند مهریه ارجحیت دارد
اما زمانی که قبل از زوجه ، مال زوج توقیف یا مسدود شده باشد بالطبع توقیف کننده قبلی ارجحیت خواهد داشت

سلام .بله مهریه بر هر دینی مقدم است. از دیون ممتاز میباشد