باید از آموزش و پرورش خارج بشم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۲ #48252664

سلام وقت بخیر . ببخشید بنده الان معلم رسمی هستم . اگر حقوق بخونم و وکالت قبول بشم باید حتما حتما از آموزش و پرورش خارج بشم و استعفا بدم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی نیست وکالت شغل محسوب نمی شود

سلام
بله . برای اینکه به شغل وکالت مشغول شوید می بایست استعفا دهید .البته همزمان می توانید به عنوان مشاور حقوقی تا زمان بازنشستگی در موسسات حقوقی مشغول شوید .

درود
بله نمی توانید همزمان معلم و وکیل باشید.

سلام و ارادت
فقط در صورت قبولی در آزمون وکالت میتوانید پروانه را به محل خدمت بدهید و درخواست بازنشستگی نمایید .

سلام بله بعد از قبولی بایت استعفا دهید

سلام، بعد از قبول شدن در آزمون وکالت بله

درود بر شما، چنانچه ان شاالله قبول شدید، بایستی از شغل معلمی استعفا داده و مشغول حرفه‌ی وکالت شوید.