میخوام اینترنتی شکایت کنم تا خط من و همسرم کنترل بشه، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۲۲ #48074576

یه شخصی تلگرام هفته گذشته به همسرم پیام داده و مدعی شده که از من آتو و عکس داره وقتی همسرم با من در میان گذاشت من جون میدونستم دروغه گفتم بگو هرچی داری بفرست و او هم تقاضای پول کرد و ما دیگه به پیاماش جواب ندادیم
تا شب گذشته به خود من پیام داده و تهدید کرده که آرامش زندگیتو بهم میزنم میخوام اینترنتی شکایت کنم تا خط من و همسرم کنترل بشه تا طرف رسوا بشه لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

همچنین ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

با در دست داشتن مدارک و مستندات به دادسرای جرائم رایانه ای مراجعه نموده و طرح شکایت نمایید.

توصیه می شود جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

ازپیام‌ها اسکرین شات بگیرید و به دفترخدمات قضایی مراجفه کنید جهت ثبت شکایت تهدید و اخاذی

با سلام اینتر نتی نمی توانید پیگیر موضوع شوید برای انجام کار یا به دفاتر خدمات قضایی برید یا مستقیم به دادسرا مراجعه کنید

با سلام و احترام امکان شکایت اینترنتی وجود ندارد با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی یا کلانتری محل مزاحمت شکایت نمایید و طی تحقیقات دادسرای جرایم رایانه ای ممکن است متهم شناسایی و دستگیر شود

با سلام کاربرگرامی

شما از طریق آیدی تلگرام و اسکرین شات پیام ها میتوانید جهت شکایت کیفری بخاطر تهدید و ایجاد مزاحمت به دادسرا مراجعه کنید

سلام
بهترین و قانونی‌ ترین راه برای ارائه شکایت، مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ای است
این دادسرا وظیفه دارد جرائمی که در فضای سایبر رخ داده را پیگیری کرده و حقوق شاکیان را به آنها بازگرداند. نحوه شکایت به پلیس فتا اینگونه است که پس از مراجعه به دادسرای جرائم رایانه‌ای، پرونده تشکیل می‌شود و رسیدگی به آن طبق روال قانونی به جریان می‌افتد.دادسرا نیز بر حسب حساسیت پرونده و بررسی بیشتر موضوع، آن را به پلیس فتا ارجاع می‌دهد