تنظيم سند وكالت پس از عقد قرارداد مبايعه نامه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۲ #47765176

با سلام
مبایعه نامه یک باغ-ویلا بصورت درست و درمان تنظیم و باغ به همراه خانه ی باغی در تصرف خریدار است.
در بخشی از مبایعه نامه قید شده که
"پس از وصول آخرین چک از ثمن معامله(كه سررسيد آن مورخ ۳۱ شهریور ۹۸ ميباشد)، فروشنده و خریدار با حضور در دفترخانه نسبت به تنظیم سند وکالت اقدام می نمایند."

با توجه به اینکه طبق مبایعه نامه، در حال حاضر مالک و صاحب باغ-ویلا خریدار میباشد؛
سوال ۱- اصولاً این سند وکالت به چه دردی میخوره یا کجاها ممکنه لازم بشه؟!
و اگه این سند وجود نداشته باشه چه مشکلاتی ممکنه برای خریدار در آینده حادث بشه؟

سوال ۲- آیا خریدار میتواند قبل از تاریخ ۳۱ شهریور ۹۸ و بدون سند وکالت این باغ-ویلا را بفروشد؟!

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود فراوان
پاسخ سوال اول : وجود وکالت کامل فروش ، موجب بی نیازی شما در زمان تنظیم سند رسمی است چرا که ممکن است به هر دلیلی فروشنده در دفترخانه حاضر نشود ، و در اینجا شما از طرف ایشان امضا میکنید
پاسخ سوال دوم : مشکلی پیش نمی آید ولی اگر به هر دلیلی فروشنده حاضر به تنظیم سند در دقترخانه نشود ، آن زمان شما باید از طریق محاکم قضایی اقدام کنید که بسیار وقت گیر است
پاسخ سوال سوم : فقط از طرق تنظیم سند عادی یا همان مبایعه نامه امکان فروش آن وجود دارد ، اما از طریق دفاتر اسناد رسمی این امکان وجود ندارد

سلام سوال اول : مشا می توانید با وکالت نامه بدون این که سند را به نام خودتان منقل کنید به شخص ثالث منتقل کنید و یک بار هزینه محضر به نفعتان می شود .
سوال دوم : نبود سند وکالت مشکلی پیش نمی آورد ولی اگر باشد برای انتقال سند نیازی به حضور فروشنده در دفترخانه نیست .
سوال سوم : بله

با درود فراوان
منظور از تنظیم وکالت ( فروش قطعی غیر منقول ) و انتقال سند ملک است و اگر خریداری دارید بله میتوانید بفروشید به شرط آنکه الباقی ثمن معامله را به فروشنده قبلی در موعد مقرر پرداخت نمایید .